Branding & Dekoration

Evenementendecoratie en bewegwijzering

Wij versterken merken door hun waarden te activeren via gepersonaliseerde en meeslepende omgevingen, zowel buiten als binnen, door onder andere vinyls, fotocalls en bewegwijzeringselementen voor evenementen te produceren. Onze specialisten in strategie staan klaar om met u samen te werken om unieke en gedenkwaardige ruimtes te creëren.

Al onze toewijding en betrokkenheid om uw gemoedsrust en om uw evenement tot een succes te maken.

 

Leverancier van decors voor evenementen

Bij steeds meer gelegenheden speelt scenografie een zeer belangrijke rol in de ontwikkeling en het bedrijfsimago van evenementen, waardoor de visuele en decoratieve elementen een prominente plaats innemen.

Bij OCTO geven we deze elementen het belang dat ze verdienen, door onze klanten met raad en daad bij te staan en de beste resultaten voor te stellen.

 

Scenografie voor evenementen

Bij bedrijfsevenementen is een van de gebieden waarop wij ons onder andere kunnen richten het podium, de plaats van de scène, waarbij wij podiumverhuur aanbieden voor eenvoudige of aangepaste evenementen, met verschillende afwerkingen zoals tapijt voor evenementen in een oneindig aantal kleuren, of andere materialen.

Wij kunnen ook de verhuur van doorzichtige lessenaars van methacrylaat aanbieden, die wij kunnen vinyleren of versieren met schuim bedrukt met het merkimago van onze klant, of wij kunnen op maat gemaakte lessenaars vervaardigen, afhankelijk van het project.

Wij kunnen de productie van podiumachterwanden niet achterwege laten. Dankzij onze eigen schrijnwerkerij en ons team van arbeiders kunnen wij leven geven aan elke aanpak van onze klanten, van eenvoudige backdrops tot speciale vormen.

Het is belangrijk om de productie van backdrops te combineren met de diensten van audiovisuele apparatuur om de beste resultaten te bieden, waarbij videosystemen worden geïntegreerd die geschikt zijn voor het project, evenals de verlichting, die zo belangrijk is voor een perfecte afwerking.

Binnen Scenografie voor evenementen ontdekt u vele andere oplossingen van materialen en afwerkingen voor uw bedrijfsevenementen.

 

Evenement decoratie

Altijd op de hoogte van de laatste trends, maken we het werk van onze klanten makkelijker door het verhuren van meubilair en andere decoratieve elementen aan te bieden om het evenement aan te kleden en het gewenste imago te geven.

Meubilair zoals fauteuils, sofa’s, bijzettafels of bistrotafels, meubilair op maat, enz… of misschien decoratieve elementen zoals natuurlijke planten, kunstplanten, vazen, lampen, gordijnen, stoffen, enz. Vertel ons wat u nodig hebt en wij zullen u helpen het te krijgen.

Wij kunnen ook zelfdragende of hangende corpóreos maken voor elk oppervlak. Of het nu gaat om letters, logo’s, iconen of een ander element van verschillende hoogtes, kleuren en afwerkingen.

 

Branding

Dit is een steeds belangrijkere dienst voor bedrijfsevenementen. De behoefte om op te vallen en bedrijfsinformatie op te nemen in het ontwerp van de elementen voor het evenement, om zo het merk te promoten en zichtbaarheid te krijgen.

Hiervoor hebben wij een veelheid aan grafische diensten en kunnen wij het materiaal aanbieden dat het beste past bij elke gelegenheid, rekening houdend met factoren zoals de omgeving of locatie, het type evenement of merk en de plaatsing van deze elementen.

Zowel voor bewegwijzering als voor het creëren van een visueel beeld dat uw merk promoot, kunnen wij grafische prints maken op verschillende elementen zoals zelfdragende elementen met resistente ondergronden, bedrukt Foam, vinyls voor verschillende oppervlakken, blaokout doeken, polycanvas en/of textielmaterialen die op houten frames of andere materialen moeten worden gespannen.

 

Diensten voor beurzen en standbouw

Ons werk houdt niet op in de conferentiezaal of in de ontvangstruimtes of zones waar de aanwezigen passeren op de locaties van de evenementen. Wij zijn ook aanwezig in de bouw van stands en wij kunnen diensten voor beurzen aanbieden met de bouw van op maat gemaakte en gepersonaliseerde decoraties en stands, evenals standaardvoorstellen, aangepast aan de behoeften van elk project.

Vertel ons uw ideeën of behoeften en wij zullen u adviseren. Vraag informatie en advies voor al onze toegewijde diensten voor evenementen en geef een draai aan uw project om het te laten opvallen ten opzichte van de concurrentie.