Standbau & Mobiliar

Wij verbinden uw creativiteit met technische behoeften om gedifferentieerde oplossingen aan te bieden. Dankzij ons team, onze productiecapaciteit, onze magazijnen en onze eigen schrijnwerkerij kunnen wij u allerlei ideeën en oplossingen aanbieden om aan uw behoeften te voldoen, van een beursstand tot de constructie van toonbanken of decoratie-elementen voor uw evenementen.

 

Architectuur op korte termijn

Dankzij onze uitgebreide ervaring met talrijke beurzen en congressen kunnen wij elk project dat ons wordt voorgelegd tot een goed einde brengen. Wij werken hand in hand met onze klanten en bieden de nodige oplossingen, zowel constructief als logistiek.

Wij beschikken over gekwalificeerd personeel, zodat wij altijd de schoonste en meest professionele afwerkingen kunnen presenteren.

Zodra de dienst is voltooid, verwijderen wij al het materiaal zonder sporen na te laten, zodat de klant zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Wij plannen het vervoer van de goederen, de montage en de demontage, waarbij wij ons aanpassen aan de vastgestelde toegangen en werktijden.

 

Beursstands

Van een ruimte afgebakend door vloerbedekking in om het even welke kleur of gemarkeerd door specifieke verlichting, over een complexe constructie in timmerwerk of andere materialen en afwerkingen, tot basisstands voor handelsbeurzen. Wij passen ons aan de behoeften van de klant en de beschikbare budgetten voor elke gelegenheid aan, geven advies over alles wat nodig is en stellen onze ervaring in de sector ter beschikking.

Wij kunnen scheidingspanelen en/of wanden van verschillende hoogtes aanbieden, die wij naar wens kunnen aanpassen, naargelang de behoeften van de klant.

Wij kunnen vloeren installeren zoals platforms, podia, antislip en verwijderbare vinyls of tapijten, waarbij wij spelen met de hoogtes en de stands volledig afwerken.

Wij kunnen ook vinyl aanbrengen op glas, toonbanken of elk ander oppervlak om een imago aan het merk te geven.

Wij combineren de constructie voor stands met audiovisueel materiaal om de ruimte te voorzien van geluid of licht wanneer dat nodig is. Wij hebben ook monitoren en LED-schermen van verschillende afmetingen en formaten voor wanneer u audiovisuele inhoud wilt laten zien, of het nu gaat om looping video’s of presentaties.

Wij kunnen monitoren en schermen in timmerwanden bevestigen of bevestigen, waarbij wij bijzondere zorg besteden aan de plaatsing en het wegwerken van de bedrading, voor een correct en strak resultaat.

 

Meubilair op maat voor evenementen

Naast standaard beursmeubilair zoals krukken, fauteuils, bistrotafels, bijzettafels en balies, zijn wij ook in staat om op maat gemaakt meubilair voor evenementen te bouwen, met de gewenste functionaliteiten en afwerkingen. Er is geen vorm of materiaal dat OCTO kan weerstaan.

Wij kunnen u een veelheid aan mogelijkheden bieden, zodat een eenvoudige dj-tafel of balie het onderscheidende kenmerk van uw evenement kan zijn. Laat uw evenement geen kopie zijn, innoveer, creëer en maak het anders!

 

Digitaal printen en banners voor evenementen

Wij weten hoe belangrijk het is om bedrijfsinformatie in het ontwerp van uw stand op te nemen, om uw merk te promoten en zichtbaarheid te krijgen. Daarom hebben wij voorstellen en oplossingen voor het drukken of modelleren van grafisch materiaal voor stands en beurzen. Wij kunnen u verschillende dragers en materialen aanbieden en voor elke gelegenheid de meest geschikte kiezen.

Of het nu gaat om bewegwijzering of om het creëren van een visueel beeld dat uw merk promoot, wij kunnen grafische prints maken op verschillende elementen zoals zelfdragende elementen met resistente bodems, schuimen, vinyls voor verschillende oppervlakken, verduisteringszeilen, polycanvas, roosters onder een grote verscheidenheid van verschillende textielmaterialen die op houten frames of andere materialen moeten worden gespannen.

Om ruimten een persoonlijk tintje te geven, kunnen wij ook zelfdragende banners of spandoeken vervaardigen die aan elk oppervlak kunnen worden opgehangen. Of het nu gaat om letters, logo’s, iconen of elk ander element van verschillende hoogtes, kleuren en afwerkingen.

 

Ruimte-indeling, technische plannen en renderings

Dankzij ons team en de beste digitale ontwerptools kunnen wij onze klanten 2D-plattegronden tonen, zodat zij zich een idee kunnen vormen van de standindelingen en de capaciteiten die op een bepaalde locatie vereist zijn. Op die manier kunnen zij voor elk van de exposanten de geschikte ruimte bepalen en afbakenen.

Bovendien kunnen wij onze klanten, indien gewenst, renders, 3D-ontwerpen of realistische grafische voorstellingen van het resultaat van de stands voorleggen, alvorens deze in werkelijkheid om te zetten.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@octoeventproductions.com om alle informatie te vragen die u nodig hebt.