Event-Design
& Technische Produktion

AUDIOVISUELE PRODUCTIE

Wij bieden consultancydiensten om u te adviseren bij de keuze van de beste technische of productieleverancier. Of we kunnen direct uw leverancier worden en u helpen met 2D en 3D ontwerp, audiovisuele apparatuur en de juiste crew.

Wij respecteren ideeën altijd en proberen bij het adviseren in te spelen op de wensen van onze klanten. Ons doel is altijd om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, maar ook die van uw afgevaardigden, sponsors en aandeelhouders.

Vertrekkend van een technisch team met uitgebreide ervaring in audiovisuele productie, zowel nationaal als internationaal, biedt OCTO altijd oplossingen in event design en technische productie, die aangepast kunnen worden aan alle soorten projecten, zodat onze klanten alle vertrouwen hebben in de voorstellen die wij hen aanbieden.

Elk van de projecten die wij in onze kantoren uitvoeren, begint met een opzoeking en advies van de audiovisuele diensten die in elk evenement aan bod moeten komen, en wij kunnen extra diensten aanbieden om onze klanten te helpen de technische kenmerken van hun evenementen te begrijpen en te visualiseren. Dit maakt het veel gemakkelijker om de apparatuur te begrijpen die wij voor elk project aanbieden.

AUDIOVISUELE DIENSTEN EN DECORATIE VOOR EVENEMENTEN

Naast onze audiovisuele productiediensten voor bedrijfs- en sociale evenementen bieden wij bij OCTO onze klanten ook de mogelijkheid tot het huren van audiovisuele apparatuur, grafisch ontwerp voor evenementen en content design voor evenementen, streamingdiensten voor evenementen, bedrijfsvergaderingen of webinars. Dankzij onze eigen timmerwerkplaats kunnen wij oplossingen bieden in scenografie en standbouw op maat.

EXTRA DIENSTEN

Door een volledige dienstverlening voor evenementen aan te bieden, kunnen wij onze klanten technische bezoeken aan evenementenruimtes, lijsten met apparatuur, complete audio- en videoschema’s, lichtontwerp voor evenementen, technische plannen met alle details die zij nodig kunnen hebben, het ontwerp van professioneel afgewerkte renders die helpen om onze technische voorstellen beter te begrijpen, en die de onderdompeling van de klant vergemakkelijken voordat hij begint met het in detail uitwerken van zijn evenement. Wij bieden alle soorten technisch advies, voor evenementen en permanente installaties van audiovisueel materiaal, alsook een volledige audiovisuele productie en consultancy die al het bovenstaande omvat.

De technische moeilijkheden binnen elke audiovisuele productie zijn gebaseerd op, een goed begrip van de werkelijke behoeften van elk evenement. Een streaming evenement vereist geen enkele extra computer die aan het gebruikelijke budget moet worden toegevoegd. De werking van de computer en de techniek bestaat uit meerdere elementen die alle aandacht vereisen om ervoor te zorgen dat de signalen aankomen zoals en waar ze moeten aankomen.

Om een audiovisuele productie efficiënt en vlekkeloos te laten verlopen, is wat het publiek en de opdrachtgever zien het aantal monitoren en luidsprekers, wat niemand hoeft te zien de bekabeling, de signaalverdelers, de stroomvoorziening, de accessoires, de mengtafels, enz. Elementen zonder welke het onmogelijk zou zijn om een bedrijf, sociaal evenement, muzikale show, enz. uit te voeren. 

 Zich bewust zijn van al deze onzichtbare maar echt waardevolle details is de missie en het doel van een goede audiovisuele partner die het vervelende deel van het evenementontwerp en de technische productie voor zijn rekening neemt.

EVENEMENTEN BARCELONA EN EVENEMENTEN MALLORCA

OCTO heeft twee kantoren, een in Barcelona en de andere in Mallorca, gewijd aan uitgebreide audiovisuele diensten voor evenementen, met een eigen timmerwerkplaats en magazijnen voor audiovisuele apparatuur.

Beide locaties hebben een belangrijke methodologie om al onze klanten de beste diensten, apparatuur en professionele crew te kunnen aanbieden. Dankzij onze uitgebreide kennis van de lokale markten en locaties, zorgen wij voor de perfecte productie van evenementen, ongeacht hun omvang en doel.

ZAKELIJKE EN SOCIALE EVENEMENTEN

Wij hebben een grote verscheidenheid aan klanten en een brede internationale focus, evenals een goede kennis van de lokale markt om audiovisuele oplossingen op maat te kunnen bieden voor elk project en voor elke klant.

Wij kunnen elke vorm van audiovisuele productie aan, of het nu gaat om bedrijfsevenementen voor merken en agentschappen, of om sociale evenementen met kleine feestjes.

Wij kunnen alle audiovisuele diensten aanbieden die onze klanten nodig hebben.