Logistik & Bestandsaufnahme

Technische productie en logistiek voor evenementen

Wij zorgen voor een goed logistiek beheer, zodat alles op tijd klaar is dankzij de organisatie, efficiëntie en inzet van ons team. Vergeet deadlines en last-minute leveringen, wij zorgen voor elk detail zodat u zich kunt concentreren op het creëren van de beste ervaring voor uw aanwezigen.

 

Planning… de sleutel tot succes!

Dankzij onze productieafdeling en ons gekwalificeerd magazijnpersoneel plannen we elke dienst tot in de puntjes met de tijd en toewijding die het verdient. We houden rekening met alle behoeften die zich voordoen, zodat op de dagen van de montage, het evenement en de demontage alles volgens plan verloopt.

Audiovisueel materiaal, structuren, timmer- en decoratiemateriaal, meubilair, grafisch materiaal, technici, monteurs, laad- en losoperatoren, assistenten, timmerlieden, decorbouwers, tribunes en andere decoratieve elementen, chauffeurs, voertuigen, generatoren, hefmachines, tijdschema’s, tijden, montage, demontage, hermontage, verwijdering van materiaal, pauzes, toelagen, toegangen…

Het is noodzakelijk om alle stappen en acties uit te voeren om elk van de elementen die nodig zijn voor het opstarten van het project of de dienst te coördineren… zowel het menselijke team als de materiële uitrusting, het transport, enz. …..

De timing en organisatie van elke taak zijn van fundamenteel belang voor de decadente opzet van het project. Weten hoe de logistieke kalenders te beheren om te voorkomen dat het magazijn instort, zowel in termen van materiaal als van tijd en personeel, is fundamenteel om een goede voorbereiding van het evenement uit te voeren.

 

Ons Audiovisueel Materiaal en onze magazijnen in Barcelona en Mallorca

Wij beschikken over een grote voorraad audiovisueel materiaal voor de enscenering van evenementen en wij kennen het belang van de zorg en het onderhoud van dit materiaal. Hiervoor doen wij een beroep op professionele figuren die de strengste orde en netheid handhaven in onze magazijnen.

Er is iets heel zeker bij de productie van een geslaagd evenement, het resultaat van een montage hangt samen met de zorg en aandacht die wordt besteed aan het audiovisuele materiaal, aan de vrachtwagens bij het laden en lossen en, aan de orde waarmee een montage wordt uitgevoerd vanaf minuut 1.

Ons imago naar de klant toe moet te allen tijde professioneel zijn, het imago van ons materiaal, onze garderobe, enz. Alle elementen die ongetwijfeld het OCTO merkimago vormen dat wij aan onze klanten willen overbrengen.

Het is belangrijk vertrouwen en een goede organisatie te bieden vanaf het moment dat ze ons de dozen uit de vrachtwagen zien lossen, elke ruimte op een ordelijke en nauwgezette manier te betreden, het materiaal te verdelen per zone en onder te verdelen per specialiteit, zodat wanneer het moment daar is om met de montage te beginnen, alles op een ordelijke manier verloopt, zonder struikelen of afleiding.

Onze magazijntechnici zorgen ervoor dat de logistiek en de schema’s van ons audiovisueel materiaal voor evenementen steeds up-to-date zijn. Zo wordt alle informatie op een onberispelijke manier geregeld en georganiseerd en zijn alle personen die bij de productie van elk project betrokken zijn, altijd op de hoogte en op de hoogte van mogelijke incidenten.

 

Software voor logistieke werkzaamheden bij evenementen

We werken met een systeem van barcodes voor ons materiaal en we voeren periodieke inventarisaties uit, zodat we altijd het audiovisuele materiaal beschikbaar hebben dat we nodig hebben voor onze evenementen. Het is belangrijk om een goede logistieke organisatie van reparatie- en opstartschema’s voor de apparatuur te hebben, zodat er geen verrassingen zijn bij het klaarmaken van het materiaal voor het volgende evenement.

Aan het einde van een evenement controleren wij altijd al het gebruikte materiaal voordat wij het opbergen, om er zeker van te zijn dat het correct werkt en klaar is voor de volgende dienst.

Ons audiovisueel materiaal is altijd in goede staat en komt aan op de locatie van het evenement, zodat onze technici geen onvoorziene problemen hebben en comfortabel kunnen werken om onze klanten de beste service te bieden.