Inszenierungg

Scenografie voor evenementen en decoratie voor evenementen

Wij vertalen en personaliseren elk soort decorontwerp om uw merk te laten opvallen, dankzij ons eigen timmerwerk en onze grote verscheidenheid aan standaard en op maat gemaakte decors. Wij transformeren ruimtes in unieke omgevingen voor uw publiek.

Bij OCTO hebben we meerdere opties voor evenementen podiumontwerp en evenementendecoratie. We hebben een grote voorraad platforms voor alle soorten podia op verschillende hoogtes, evenals onze eigen timmerwerkplaats om elke vorm en idee aan te passen dat onze klanten nodig hebben voor hun evenementen. Wij combineren constructie in hout, DM, melamine, of de afwerkingen die vereist zijn voor elk project, zodat de scenografie van uw evenement schittert met zijn eigen licht, en vergezeld gaat van een zorgvuldig en professioneel technisch voorstel.

 

Backdrops op maat voor uw evenementen in Barcelona en Mallorca

Heeft u een idee in gedachten voor het ontwerp van uw evenement? Wij kunnen u helpen het mogelijk te maken. Hoe ingewikkeld het ook lijkt, er is altijd wel iets dat die onmogelijke vorm of glans in de afwerking van uw podium of backdrops kan oplossen.

Er is een grote verscheidenheid aan materialen en mogelijkheden om een podiumachtergrond of fotocollage voor uw evenement te presenteren, bedrukt canvas op een houten frame, bedrukt polycanvas op een houten frame, op maat gemaakte constructies voor evenementen van verschillende materialen, bedrukt schuim, enz. Het zal afhangen van de kenmerken van uw evenement, de grootte die u nodig hebt voor de achtergrond, het beschikbare budget en, de beschikbare ruimte voor de locatie van de achtergrond.

 

Materialen voor bedrijfspodia 

Afhankelijk van de kenmerken van het evenement, wat er op het podium moet gebeuren en het soort show, zijn er meerdere opties en varianten voor podiumafwerking. 

Heeft u een glanzende vloer nodig, bedrukt met het bedrijfslogo van het merk, waarop men vrij kan dansen en bewegen zonder te struikelen tijdens de show? Misschien is vinyl op hout een goede oplossing. Als u op zoek bent naar een bestendig materiaal dat dezelfde kenmerken kan hebben, of zelfs over bestaande tapijten in de ruimte kan worden gelegd, is linoleum misschien een goede gok.

Linoleum is een zeer resistent kunststof materiaal met verschillende diktemogelijkheden, waardoor het gebruikt kan worden voor verschillende artistieke creaties, zoals dansvloeren voor evenementen op tapijt of bedrukte vloeren voor podia.

Kies de opties die het beste bij u passen of neem contact op met onze specialisten om u te helpen de perfecte oplossing voor uw project te kiezen.

Wij hebben een breed scala aan mogelijkheden om voor elke ruimte het meest geschikte tapijt te kiezen. Beurstapijt, tapijt van natuurlijke vezels, bedrukt tapijt, kunstgrastapijt, enz.

 

Afwerkingen van evenementenpodia

Net zo belangrijk als de keuze van het tapijt is een goede afwerking van de podiumvloer en van de voor- en zijkanten van het podium van harde fascias. De manier waarop u uw evenementenpodia presenteert is net zo belangrijk als de keuze van het tapijt.

Zwarte podiumrokken zijn een gebruikelijke oplossing voor een eenvoudig en economisch resultaat op een evenement, maar ze zijn ook een ietwat klassieke oplossing. Het verzorgen van de podiumrokken met dezelfde zorg en detail in hun montage als de rest van het podium wordt een belangrijk en fundamenteel element voor alle soorten bedrijfsevenementen.

Een elegante en consistente manier om onberispelijke podiumrokken te presenteren is door tapijt over een stijve houten rok te leggen, die zich vastklampt aan de platforms die het podium vormen. De val van het tapijt zal er schoon en gepolijst uitzien op deze manier, zonder kreuken of vouwen om de indruk van slechte evenement enscenering weg te geven. De fascias kunnen op duizend manieren worden gepresenteerd, door andere kleuren of afwerkingen te combineren dan het hoofdtapijt, door te kiezen voor schuim bedrukt met een bedrijfsafbeelding, vinyl direct op de houten rok, enz. 

Kies de meest geschikte optie voor elk project, er zijn vele variëteiten als het gaat om materialen en afwerkingen voor podia. 

Contacteer ons voor meer informatie op info@octoeventproductions.com